U pošiljkama pronađene semenke marihuane i tablete za potenciju

Carinici su u pošti Novi Sad, kontrolom pošiljki pristiglih iz Velike Britanije, Holandije i Indije, sprečili pokušaj krijumčarenja 6.700 tableta za potenciju, kao i 52 semenke marihuane, saopšteno je danas iz Uprave carina.
Sve pošiljke su stigle u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, a detaljno su ih pregledali carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja.
 
U pošiljci pristigloj iz Velike Britanije, umesto prijavljenog suvenira, pronašli su omot za „CD“ i u njemu 47 semenki marihuane“, a u onoj pristigloj iz Holandije još pet semenki.
 
Tablete za potenciju i to 3.600 tableta leka „Tadacip“, 2.000 tableta „Kamagra“ i 1.100 tableta „Vega“ pristigle su iz Indije, a u dokumentaciji je bilo navedeno da se u pošiljci nalaze prazne kutije.
 
Carinici su u petak, 22. januara, u pošti Novi Sad sprečili pokušaj krijumčarenja više od 37 kilograma tableta za potenciju koje su takodje stigle u pošiljkama iz Indije.
 
Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika