FOTO: Prepoznajete li prevaranta iz Hrvatske

Policija u Beogradu uhapsila je hrvatskog državljanina N. J. (1968), bez prebivališta na teritoriji Srbije, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare, javlja MUP.

On se tereti da je krivična dela vršio tako što je potencijalne žrtve upoznavao neposrednim kontaktima i tako dolazio do informacije koju robu žele da kupe.

Potom se, predstavljajući se lažnim imenima, nudio da im po povoljnijim cenama obezbedi kupovinu putničkih motornih vozila, strujomera ili bilo koje druge robe za koju su zainteresovani. Za sve ove usluge tražio je da mu unapred plate, kako bi im obezbedio robu.

Na ovaj način oštetio je građane za preko 8.500 evra. N.J. je priveden Prvom opštinskom sudu u Novom Sadu pošto je za njim raspisana poternica radi izdržavanja kazne zatvora.

Policija sumnja da je na ovaj način oštećeno još građana, pa ih poziva da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefone 011/279-84-11 i 011/279-84-10.

Autor: 021

  • Toma

    11.02.2016 14:17
    Više me zanima da vidim sliku tih pajaca kod kojih ovakve priče mogu da prođu i koji neznancu daju novce unapred. Interesuje me kako njihove face izgledaju, garant posle glasaju za SnS, to su ti nivo inteligencije i mentalni sklop.
  • informisani

    11.02.2016 11:58
    svi već znaju da Hrvati iz Hrvatske sve znaju šta imamo nemamo šta mislimo šta nam treba itd.
  • Di Canio

    09.02.2016 00:05
    Bot, Bot,Bot.
    Evo ga Milan, jos jedan SNS bot koji je zaduzen da za bilo koju losu vest optuzi suparnicki tabor. Sram vas bilo svi ste isti, klosari i jedni i drugi. Zaradjujete preko kicme naroda. Ali ti, i takvi ko ti ste mi jos ljigaviji, koji za 1000 din i sendvic rade sta im se kaze i dopustate da za to budete posteno je*ani, a i pored toga vi sami skinete gace da im olaksate. Smesni ste i vi i vas veliki vodja AV!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika