VIDEO: Biciklista teže povređen u udesu na Bulevaru Evrope

Biciklista star 58 godina zadobio je teške povrede u udesu na Bulevaru Evrope.

Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, on je zadobio politraume, odnosno ima povrede grudnog koša, glave a sumnja se i da mu je polomljena butna kost.

Nakon inicijalnog zbrinjavanja, Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Detalji ovog udesa očekuju se u saopštenju policije.

Autor: 021

Foto, Video: NSU - Uživo sa novosadskih ulica

  • pešak

    11.02.2016 14:50
    Rusofil je u pravu, voleli ga mi ili ne, biciklisti preko pešačkog prelaza mogu da guraju bicikl ako žele da imaju prednost. A od agresivnog uletanja ispred jačeg, samo pogrebnici imaju posla.Ja sam pešak pa uvek propuštam kola, lakše je meni stati nego njemu da zaustavi tonu i kusur gvožđa.
  • Nemanja

    11.02.2016 09:18
    Rusofil_IQ0

    Ne pali se magarčino.
  • Rusofil_IQ0

    10.02.2016 14:30
    @Nemanja a ti si taj sto mi je sekao put pre neki dan, ma pustam ja vas radite sta pozelite jer znam da ima uvek onih sto ce od vas bezobraznih biciklista da razviju palacinku po drumu, ja se u vaze nekrofilske zelje ne trpam :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika