Novosađani razbili stakla na stajalištu GSP

Policija u Novom Sadu pronašla je momke koji su razbili stakla na stajalištu GSP-a.

Protiv 28-godišnjaka iz Futoga i 20-godišnjaka iz Novog Sada će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su uništili i ukrali tuđu imovinu.

Podsetimo da je pre nekoliko dana 21-godišnjak iz Novog Sada priveden jer je na Železničkoj stanici u Sremskim Karlovcima razbio staklo blagajne i tako počinio isto krivično delo poput ove dvojice momaka.

Autor: 021.rs

  • milekej

    10.03.2016 12:10
    VASPITANJE
    Lično mislim da sve kreće od kuće! Roditelj sam dvoje pubertetlija i spreman sam da snosim posledice njihovog ponašanja, te tako mislim da bi za maloletnike trebali da odgovaraju roditelji.
    Zašto?
    Zakon je toliko nakaradan da ne vredi trošiti reči, nego jedino rešavati u svoja 4 zida.
    Ako moja deca naprave neku glupost( što ne znači da neće) to je signal da sam propustio nešto u njihovom vaspitanju, što sam više propustio to će glupost biti veća a samim tim i posledice toga!
    "NIJE TEŠKO BITI FIN - NOVOSAĐANIN"
  • Miroslav

    08.03.2016 08:02
    NEKA SAMI POP'RAVE
    Ne znam šta su to "debele kazne" ali oni treba da budu primer za druge jer smo mnogi došli do bus stanica i nismo mogli da vidimo red vožnje. Sigurno po zakonu postoji neki društveno koristan rad pa bi oni trebalo uz prisustvo čuvara za početak, da sami popravljau te table a i još ponešto da rade za JGSP jer je to javno preduzeće od izuzetnog značaja za naš grad.
    Zbog pojefitnjenja goriva vužve u saobraćaju su sve veće, parkinzi preoptrećeni pa gradski autobusi su izuzetno korisni.
  • Vučica

    07.03.2016 19:22
    Slažem se sa Vukom, debelo kazniti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika