Ranjen šrafcigerom na Grbavici dok je branio devojku od pljačkaša

Trojica muškaraca uhapšena su danas nakon što su pokušali da opljačkaju devojku u Ulici Braće Ribnikar, a građanin koji ju je branio, ranjen je šrafcigerom, saznaje 021.

Svedoci za 021 kažu da su dva starija i jedan mlađi muškarac oko 14.30 h pokušali da opljačkaju devojku, ali je jedan muškarac, svedok napada koji se našao u blizini pritrčao da je odbrani.

Dok su se borili, jedan od trojice napadača utrčao je u obližnju prodavnicu alata, uzeo šrafciger i nasrnuo na njega. Ubo ga je u glavu, a na ulici su ostali vidljivi tragovi krvi. 

Policija je brzo stigla na lice mesta, sva tri napadača su uhapšena.

Iz policije je nakon uviđaja nezvanično rečeno da je mladić Ž.R. zadobio lakše povrede glave prilikom pokušaja da odbrani devojku koju su trojica napadača pokušala da opljačkaju. Policija je, kako saznajemo privela oca i sina E.Č. i A.Č. i njihovog saučesnika G.I, svi iz Novog Sada.

U policiji navode da su osumnjičeni u autobusu na liniji 54 pokušali da odžepare devojku, ali su ih u tome sprečili putnici neposredno kod stajališta kod Jodne banje. Kada se autobus zaustavio, oni su istrčali napolje, a mladić je krenuo za njima. Nedaleko od stanice, već u Braće Ribnikara, A.Č. je, kako se sumnja, sa stola bašte jednog kafića uzeo pepeljaru i udario momka koji je pokušavao da odbrani devojku. U tom metežu,  E.Č. je utrčao u prodavnicu alata, uzeo šrafciger i nasrnuo na Ž.R.  i povredio ga po glavi.

Policija je stigla dok je još borba trajala i tada privela napadače.

Autor: 021.rs, foto: Ž. Bogosavljević

  • ana

    15.04.2016 12:10
    anan@yahoo.com
    Postovanje i naklon mladicu. Prezir okotu koji napada i krade u grupi. Objavite čim budete mogli fotografije RAZBOJNIKA kako bi ih gradajani prepoznali i sklanjali se od njih a i spemili SREDSTVA ZA ODABRANU.
    Ove nikad ni ne ulove bez karata u gsp samo pineku senilnu baku. Uspiut su i kliconoše. Bojkot GSP: Pod hitno da oslobode vpzace naplate karata i uvedu konuktere karatiste.Svima će se isplatiti i voznja ce trajati upola krace.
  • Lala

    12.04.2016 19:27
    A onda jos lepo podignu novce za socijalnu pomoc,pa deciji dodatak,narodna kuhinja...
  • Dr.

    12.04.2016 09:13
    Rasizam
    Znate onaj vic, šta je demokratija a šta rasizam. E pa, evo vam najplastičniji primer. Em što dobro funkscinoišu i nalaze mehanizme i rupe u zakonu i korumpiranost naše nazovimo elite. Veoma dobro koriste svoj, nazovimo ga manjinsko-nacionalni položaj. Žalosno je, ali će pošten zbog mnogo manjeg izgreda ili saobraćajnog prekršaja dobiti veću kaznu nego ove bitange.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika