Četiri godine zatvora za pokušaj ubistva u autobusu GSP-a

Sudija novosadskog Višeg suda Vidoje Mitrić osudio je Nikolu Grujičića (19) na četiri godine zatvora zbog pokušaja dvostrukog ubistva u autobusu GSP-a, 31. maja prošle godine, na Novom naselju.

Prilikom izricanja presude, sudija je naveo da je olakšavajuća okolnost to što okrivljeni nije ranije osuđivan i ukinut mu je pritvor do pravnosnažnosti presude. Grujičić je u pritvoru bio od hapšenja.

Oštećeni Milan Tomković i Savo Ivanović upućeni su na parnični postupak za naknadu štete.

Podsetimo da je, prema navodima optužnice, Grujičić oko pet sati ujutro u autobusu GSP-a na liniji 7b i autobuskom stajalištu na Bulevaru Slobodana Jovanovića, naspram kućnog broja 43, pokušao da ubije tada maloletne Tomkovića i Ivanovića. On je, nakon prepirke, dok je sedeo naspram njih u zadnjem delu autobusa, pesnicom udario u lice Tomkovića, sukobio se sa Ivanovićem, a potom izvadio nož i obojicu više puta izbo po raznim delovima tela.

  • da da da

    15.07.2016 13:44
    izgleda treba nositi noz
    Eto sad iz zbog podmuklih naoruzanih ljudi treba nositi noz, ne samo zbog agresivnih pasa...
    Mada su i ovo pseci ljudi, ne zna se jedino od koje "pasmine"...
  • nečuveno

    15.07.2016 10:56
    aaaaa
    Ja ne znam priču ali znam da računam.Dečko je bio punoletan kad je to uradio,a ne razumem poentu i da je bio maloletan.Da li to znači da je normalno da maloletnici ubijaju???.A čak i da su ga prvi napali da li je to opravdanje da nekog tako izbodeš.EEEE...SEDAM puta ubadati u ljudsko telo...
  • qwerty

    15.07.2016 10:31
    @Nepoznati izvršilac
    A jadni maloletni dečko je sa sobom nosio nož zašto tačno? Da ljušti jabuke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika