Petorica Novosađana uhapšena zbog marihuane

Novosadska policija uhapsila je Z. M. (35) osumnjičenog za prodaju droge.

On je uhapšen neposredno pošto je, kako se sumnja, na jednom parkingu prodao dva paketića marihuane tridesetšestogodišnjem Novosađaninu.

Pretresom "BMV-a" i stana osumnjičenog Z. M, policija je pronašla još šest paketića marihuane, manju količinu amfetamina i 60 tableta za koje sumnja da su na listi psihoaktivnih supstanci.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Protiv kupca droge biće podneta krivična prijava.

Za isto krivično delo terete se još trojica Novosađana kod kojih je policija juče, u odvojenim akcijama, pronašla marihuanu. Protiv njih će biti podnete krivične prijave.

  • Korto

    22.07.2016 16:35
    Stvarno svaka čast. Preopteretite preopterećeno pravosuđe, upropastite živote i izmuzite novac od tih jadnika koje ste nahvatali sa pola grama u gaćama. Samo da se statistički pokaže kako je srpska pandurija efikasna u borbi protiv kriminala.
  • Realista

    21.07.2016 09:32
    u odvojenim akcijama
    Akcija je prsla, djokos nema nista.
    Svake godine ista prica, zategnu slavinu da vidi ko to dila a nisu oni pa hapse. Banana
  • Zole

    20.07.2016 22:52
    Ovo retko ko uspeva - biti napredan a u isto vreme nekako unazad ici. Prave spektakl danima vec hvatajuci par retardiranih uzivaoca marihuane. I ne da ne mogu nego nece i ne zele da hvataju prave kriminalce.

    Kao sto je svaki aspekt drustva, inteligencije i kulture umro tako je umrla i svaka institucija reda i zakona. Ostale uniforme a i to su podelili. Policija oni ce vijati ove sa dzokavcima a komunalci ove sa lubenicama. Ponekad ce uhapsiti nekog krimosa a onda ce ga pustiti da se brani sa slobode pa posle zastareti itd. A ako si sin nekog tamo oca onda mozes i da gazis devojke po ulici dok ti otac predrogirava devojcice po hotelskim sobama.

    Najbolji ste, zato nam je tako kako nam je, najgore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika