Uhapšeni dileri

Novosadska policija uhapsila je više osoba zbog trgovine narkoticima.

U četvrtak su uhapsili Z. C. (24) iz Novog Sada i kod njega, na ulici, kao i pretresom njegovog stana, pronašli ukupno 33 paketića sa više od 170 grama amfetamina. U stanu je pronađena i digitalna vaga i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kod tridesetosmogodišnjaka iz Beočina policija je, u Novom Sadu, pronašla 9 paketića heroina. Sumnja se da je on, prethodnog dana, prodao heroin i 10 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci dvema Novosađankama koje se terete za posedovanje droge.

Krivične prijave policija će podneti protiv još tri osobe, iz Novog Sada i Jaše Tomića, od kojih je jedna maloletna, kod kojih je pronađena marihuana.

  • vazduplohov

    07.08.2016 19:19
    ma baš
    sve se mislim da u saudijskoj arabiji nema dilera i droge
  • Satelit

    06.08.2016 21:29
    Bedo
    Slabo za jednu nedelju po meni jos ih treba hapsiti.ja da sam inspektor hapsio bi minimum po 3 na dan onako lagano da nezurim da mi prodje dan
  • Edi

    04.08.2016 13:44
    Kad letite u Saudijsku arabiju dobijete u avionu listic da ispunite vase podatke
    i u levom uglu stoji znak i upozorenje: Dead Penalty without court for drug trafficer.
    Tako i treba smrtne kazne pa kad ih pokokate jedno 50 da vidis kako ce da se smanji broj dilera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika