FOTO: Novi udes kod Merkatora

Pedesetpetogodišnji muškarac lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila kod Merkatora, saznaje 021.rs.
Udes na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara dogodio se oko 19.30h.  
 
Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, čovek je zadobio lakše povrede glave i zbrinut je na licu mesta.  
 
Sudarile su se "zastava" vršačke registracije i "tojota" novosadskih tablica. Zbog udesa došlo je do gužve, a saobraćaj je sada normalizovan.
 
Saobraćajne nezgode na ovoj raskrsnici su česte, a podsećamo da se poslednja dogodila pre manje od mesec dana kada je jedan vozač pokušao da prođe kroz crveno, pa se automobil prevrnuo. O tome opširnije pročitajte OVDE
 
  • G

    09.08.2016 16:36
    @DonJuan - jedna reč: DA! I šta ćemo sada? Imate li obrazloženje te vaše teorije o "tragikomediji"?
    Ako uzmemo kao tačno da su beogradski vozači agresivniji od novosadskih što se često ume pročitati u komentarima, i ako ste ikada bili u Beogradu na kružnom toku Slavija, odnosno niste od onih iskusnih vozača koji smatraju da se u kružnom toku ne smete prestrojavati jer nikada nisu upravljali vozilom van Novog Sada, znate vrlo dobro kakav je taj tok saobraćajni haos sa jedne strane, dok sa druge se bezmalo nikada ne dešavaju nezgode. Kružni tok osim regulacije protoka saobraćaja onemogućava te "Šumahere" da voze velikom brzinom jer je to u kružnom toku praktično nemoguće. Čak i da dođe do sudara vozila u kružnom toku, to ne može imati teške posledice po imovinu i živote učesnika.
    Na raskrsnicama Bulevara Oslobođenja sa drugim ulicama kružni tok bi bio bolje rešenje od semafora, ali na žalost nije ga moguće svuda postaviti jer kružni tok istog broja traka zauzima značajno veću površinu od obične raskrsnice.
  • alo alo

    09.08.2016 10:35
    Kakav kruzni tok na tom mestu. Samo podvoznjak, tj. denivelisana raksrnica resava problem guzvi i smanjuje broj nezgoda.
  • Toliko

    09.08.2016 10:27
    Ništa ovoj zemlji ne pomaže, ni kazne od 100.000 dinara za nevezivanje pojasa - kad nema kućnog vaspitanja.
    Srpsko pomanjkanje uvažavanja onog do sebe i želja za takmičenjem su u korenu svih prekršaja i udesa.
    Naravno, i kada ima razloga i kada nema razloga, Srbinu je noga na gasu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika