Ubici iz Veternika određeno 30 dana pritvora, branio se ćutanjem

Arpadu Sabu (29), koji je osumnjičen da je u nedelju u Veterniku ubio svoju pet godina mlađu suprugu Slavicu i četvoromesečnu ćerku Nikolinu, određen je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se na saslušanju branio ćutanjem.

Žrtve, žena i dete, sahranjene su zajedno u sredu popodne na Novom groblju.

Podsetimo, zločin se dogodio u nedelju uveče oko 23 časa. Sumnja se da je Arpad u alkoholisanom stanju sa više uboda nožem ubio prvo svoju suprugu, a potom i ćerku. On je nakon zločina pobegao, a policija ga je uhvatila u ponedeljak popodne u Bačkoj Palanci.

Telo majke i ćerke pronašao je stanodavac I.S. koji nije želeo da komentariše čitav događaj.

Arpad je poreklom iz Lipara kod Kule, dok je Slavica iz Novog Sada. Oni su kao podstanari živeli u Veterniku. Prema svedočenju komšija, par se često svađao, a Arpad je i ranije imao problema sa alkoholom. Kada je uhapšen, policiji nije hteo da kaže zbog čega je ubio svoju porodicu, samo je kratko odgovorio da mu je "naišla žuta minuta".

Podsetimo još da se policija i tužilaštvo uopšte nisu oglašavali povodom ovog slučaja, i pitanje je da li bi javnost saznala za ovaj strašan zločin, da mediji nisu objavili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika