FOTO: Muškarac teško povređen u udesu kod Sremskih Karlovaca

Muškarac star oko 50 godina teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 12 časova na ulasku u Sremske Karlovce iz pravca Petrovaradina.

Kako je za 021 rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, muškarac je prevezen sa teškim telesnim povredama u Urgentni centar na reanimaciju.

Na terenu su trenutno policajci i vatrogasci, a prema rečima svedoka, automobil je potpuno smrskan.

Podsećamo da je na istom mestu pre nedelju dana nastradao 23-godišnji mladić o čemu možete pročitati OVDE. 

Naknadno se očekuje više informacija o zdravstvenom stanju povređenog, kao i kako je došlo do udesa.

  • Ne bitno

    15.03.2018 02:04
    Druze niko ne zna dal taj ko vozi zuri da stigne sto pre il mu se nesto desi u putu. Clan mi je familije i znam da nikad nije jurcao ko sumanut. Pokoj ti dusi!
  • DonJuan

    17.10.2016 16:11
    Vole mentoli da nagare kad izadju iz grada, makar na minut da "izduvaju" svoje krsine, posle im djavo kriv. U toj krivini uvek vozim po ogranicenju i nikad nisam imao nista sto je ni blizu gubitka kontrole, al zato se degenerici ne libe tu i da preticu, ne bi li minut ranije stigli tamo gde su jako potrebni.
  • neko

    17.10.2016 14:38
    Već godinama postoji problem klizišta koje "vuče" put niz brdo. Put je nagnut i dosta opasan ako se ne prilagodi brzina. Naročito je opasno što pojedinci koji dolaze iz pravca Petrovaradina voze brzo i obilaze kroz traku za bržu vožnju iz pravca Karlovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika