Pritvor petorici uhapšenih zbog dvostrukog ubistva kod "Moje kafanice"

Petorici okrivljenih za učestvovanje u tuči u "Mojoj kafanici" koja je prethodila dvostrukom ubistvu, nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana, zbog mogućeg uticaja na svedoke.
Pritvor je određen policajcu u Srbobranu koji je noću radio kao obezbeđenje u pomenutom lokalu,  Vladimiru K. (33). U pritvoru su i Novosađani Petar R. (34) i Mile N. (41) koji su, takođe radili kao obezbeđenje u "Mojoj kafanici", kao i poznanici ubijenog Dragana Jovanovića Gidre (26), Beograđanin Andrej Č. (32) i Borislav Č. (26) iz Sremske Mitrovice.
 
Za sada su zbog učetvovanja u krivičnim delima u zori kad su ubijeni Dragan Jovanović Gidra (26) i Dario Roklicer (29) već okrivljena dvojica, radnik obezbeđenja Stevan J. (34) za dvostruko teško ubistvo i za pomaganje njemu posle učinjenog dela Miroslav K. (32), koji su se branili ćutanjem.  
 
Podsetimo, ubistvo se dogodilo u sredu, 21. decembra ispred lokala "Moja kafanica" prekoputa Spensa. Detaljnije o ovom slučaju i uhapšenima možete čitati OVDE.
  • gradjanin F

    30.12.2016 12:18
    Triticum, da li ti uopšte znaš šta je pritvor? I šta predstavlja i čemu služi? Onako, iskreno?
  • /

    27.12.2016 13:15
    /
    sramota me ziveti u ovom botovskom gradu koji brani zlocince.


  • fliperaš

    27.12.2016 11:17
    Posao obezbedjenja je da goste koji se neprimereno ponasaju izbaci iz lokala ili obavesti nadlezne organe (policiju) o tome sto se u lokalu desava. A ovde imamo situaciju da u lokalu koji je 3h ranije morao biti zatvoren, obezbedjenje u kome honorarno rade i policajci, na smrt prebije goste i ostavi ih na ulici kao da su pseta! Na odgovornost se mora pozvati svako ko sa tim lokalom u vreme ubistva ima bilo kakve veze, od vlasnika do kuvara, da se u istrazi utvrdi kolika je cija krivica i shodno tome da se svi adekvatno kazne. Za mene licno je najcudnije to sto se niko nije setio ni hitnu da pozove, a kamo li da pokusa da spreci incident!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika