VIDEO: Vandalima za lomljenje interfona 60 dana zatvora

Prekršajni sud u Novom Sadu kaznio je dvojicu Novosađana sa po 150.000 dinara za vandalsko uništavanje interfona, a pošto nemaju novca kazna im je preinačena u po 60 dana zatvora, saznaje 021.rs.
Kako je rečeno za naš portal u novosadskoj policiji, mladići će moći i ranije da izađu iz zatvora u slučaju da uspeju da obezbede novac i plate kaznu koju im je izrekao sud.
 
Podsetimo da je policija danas ujutru saopštila da je identifikovala i privela dvojicu Novosađana koji su u Ulici Đorđa Magaraševića na Adamovićevom naselju demolirali interfon.
 
Ovi mladići stari 18 i 20 godina su 1. januara oko 3h, uništili interfon i oštetili kameru na ulazu u stambenu zgradu.
 
Snimak njihovog divljanja se pojavio na društvenim mrežama u utorak i izazvao je veliki broj negativnih komentara.
 
Na snimku se vidi kako prvo nemaskirani lome interfon, a potom kada su shvatili da postoji i kamera, vraćaju se sa podignutim majicama preko lica i lome kameru.
 
  • Novosadjanka

    15.01.2017 00:14
    Au ala su ekspeditivni, svaka cast za policiju i pravosudje...kakva hitrost...rade,rade
  • Vladimir

    13.01.2017 13:45
    Ala su rodjaci popasli dva metra na Klisi, ničim izazvani. Ima da im presednu pletara i kartonaža, samo šteta što nije letnje vreme u pitanju, pa da ih oderu od šljake na betonjerci.
  • ana

    12.01.2017 21:47
    to za komljenje i toliko nekoliko puta za NOV i jos toliko za uznemiravanje stanara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika