Novosađanin uhapšen zbog ubijanja srne i laneta u Šangaju i arsenala oružja

Policija je, neposredno nakon nezakonitog lova, u lovištu "Ratno ostrvo" u Šangaju, pronašli osumnjičenog 55-godišnjeg Novosađanina.
Sumnja se da je on 17. januara, ubio srnu i lane, a u neposrednoj blizini gde je to učinio, policija je  pronašla lovački karabin, koji je bio u legalnom posedu njegovog brata.
 
Prestresom kuće osumnjičenog, policija je pronašla blizu 400 komada municije, dve puške, prigušivač i četiri okvira za municiju, od kojih jedan za automatsku pušku. Pored ovog ilegalnog oružja, u istoj kući policija je pronašla još sedam lovačkih pušaka i tri pištolja, koji su bili u legalnom posedu Novosađanina i njegovog brata. 
 
Neposredno pre pretresa kuće, sin osumnjičenog je sakrio četiri puške, od kojih su dve bile u ilegalnom posedu, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava.
 
Svo oružje je oduzeto, a policija će za oružje u legalnom posedu podneti predlog za sprovođenje upravnog postupka kako bi im se i to naoružanje trajno oduzelo.
 
Protiv osumnjičenih biće podnete krivične prijave. 
  • Jazz

    23.01.2017 17:06
    Nadam se da nije rodjak nekoga iz vlasti pa ce robijati... Iako mi je tesko da poverujem u to..
  • komšija

    20.01.2017 12:45
    Ček' malo sa tim hipsterskim komentarima. Jeste lik krimos i uhvaćen u ilegalnom lovu ali tamo piše u lovištu a nije ga ni on izmislio ni otvorio. Lovci su inače jedini koji tokom zime i hrane divlje životinje i brinu se o njihovom brojnom stanju, štite da ne odumru. Druga stvar je što nema više oaza prirodnih rezervata POD zaštitom i za divlje životinje i za šume već je sve manje više u stanju kad padne mrak ti mazni šta ti treba. Eno počnite od drva na Fruškoj..
  • Marko

    19.01.2017 20:01
    Ne verujem da je za sebe
    Treba videti za koji je restoran ubijao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika