Novosađanin po treći put za pola godine vozio kola pijan, bez dozvole i pod zabranom

Novosadska policija uhapsila je 33-godišnjeg Novosađanina Nebojšu Ž. zbog više saobraćajnih prekršaja, a kako saznaje 021, u pitanju je osoba koja je u proteklih pola godine napravila još dva istovetna ekscesa.
Saobraćajna policija uhvatila ga je u Kisačkoj ulici, kako pijan vozi "BMW" bez položenog vozačkog ispita i u vreme kada mu je sudskom odlukom zabranjeno upravljanje motornim vozilom.
 
U Prekršajnom sudu juče je kažnjen zatvorom od 40 dana i zabranom upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana.
 
Podsetimo, istog ovog Novosađanina saobraćajna policija je već dva puta u poslednjih šest meseci hapsila zbog identičnih prekršaja. Prvi put saobraćajna policija ga je uhapsila u avgustu prošle godine na Bulevaru patrijarha Pavla. Kako je 021 tada izvestio, on je snimljen kako u crnom "BMW-u" divljački vozi posred Bulevara, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila. Snimak njegovog divljanja možete pogledati OVDE. Tada je kažnjen sa 30 dana zatvora, 180.000 dinara novčane kazne i godinu dana zabrane vožnje. 
 
Potom je ponovo uhapšen u septembru kako pijan vozi "golfa" u Futoškoj ulici i privela ga je prekršajnom sudiji. Tada mu je u Prekršajnom sudu izrečena novčana kazna u iznosu od 221.000 dinara i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana. 
 
U novosadskoj policiji nisu mogli da nam objasne kako je moguće da se ovakva situacija ponavlja. S druge strane, ono na šta su se i pripadnici policije žalili više puta, pa i na jučerašnjem protestu, je činjenica da oni uhapse izgrednika odnosno urade ono što je u njihovoj nadležnosti, ali sudije prestupnike vraćaju na ulicu ili im daju suviše blage kazne.
  • Stari

    08.02.2017 19:00
    Veza
    Verovatno ce opet biti pusten na slobodu i posle ovog ispada,jer je ocigledno da ima dobre veze.U protivnom ne bi onako driftovao po Bulevaru.Zakon nije isti za sve,dobro poznata stvar kod nas.
  • Недељко

    08.02.2017 07:22
    Казна
    А је ли он платио оне новчане казне? Ако јесте онда је он најпожељнији грађанин државе Србије. Па он је платио више нега ја за двадесет година. Такви требају држави за опоравак, а не ја.
  • Мунгос

    07.02.2017 23:25
    @Tito,
    Свака част за коментар, док је био ћопави, БМВ нису могли да возе ни најзаслужнији комунисти, а камо ли неки шилибајзери.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika