FOTO: Ponovo goreo nekadašnji restoran legendarnog Bate Pežoa

Požar na krovu napuštenog objekta u Futoškoj 86 izbio je nešto posle 20 časova.
Hitna pomoć u ovom slučaju nije intervenisala. Kako nam je rečeno u Vatrogasnoj brigadi, na terenu su bila tri vatrogasna vozila.
 
Kako nam javljaju građani koji žive u ovom kraju, vatrogasci su i juče gasili požar na istom objektu.
 
Radi se o objektu u kojem se nalazio restoran u vlasništvu nekadašnjeg novosadskog ugostitelja Đorđa Stanisavljeva, poznatijeg kao Bata Pežo. Napušten je postao pre nekoliko godina baš zato što je izgoreo. Nakon toga je postao stecište skitnica i narkomana, a goreo je još nekoliko puta. 
 
Objekat se nalazi u vlasništvu Razvojne banke Vojvodine koja je u stečaju, a imovinsko-pravni odnosi nisu do kraja rešeni. Kako smo ranije pisali, planirano je da se parcela na kojoj je izgrađena ova kuća spoji sa još jednom u susednoj Ulici Mikole Kočiša. 
 
Na tom mestu bi trebalo da budu izgrađene poslovne i stambene zgrade.
 
Više o sudbini restorana u kojem su se nekada skupljale književnici, muzičari, pijanci, boemi, svi zajedno okupljeni oko legendarnog Bate Pežoa, možete pročitati OVDE.
 
  • /

    14.05.2017 09:47
    /
    eno raskrcuju rasadnik.
    ono sa parkicem je bio teatar i skretanje paznje
  • deda

    14.05.2017 09:23
    Ovako Vucic zamislja siguran grad.
  • dzungla

    14.05.2017 08:10
    Divljina .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika