FOTO: Novosađanka švercovala iz Kine kofer pun ključeva za automobile

Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili krijumčarenje preko 460 ključeva za automobile, čitač kodova i dva konektora za automobilske ključeve.
Prekršaj je otkriven u ponedeljak kada je u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje, zaustavljena Novosađanka koja je iz Kine doputovala letom preko Dohe. Carinik je video da je njen kofer, umesto garderobom, ispunjen automobilskim ključevima.
 
 
Za deo neprijavljene robe se sumnja da povređuje i pravo intelaktualne svojine. Radi se o ključevima-karticama za "reno megan", "reno koleos" i ključevima za automobile "volkswagen", "toyota", "land rover", "volvo", "škoda", "nisan", "sitroen", "micubiši".
 
  • Ffzbbj

    18.05.2017 08:00
    Predstava za medije
  • Pera

    17.05.2017 09:29
    ne radujmo se
    Cekajte,jos samo malo,na sve ce oni naplacivati carinu,i na gace ako ste ih kupili.
  • Pogodili su...

    17.05.2017 06:38
    Ko prstom u....
    A Carini:
    Ja bih joj prebrojao i šibice. Možda je imala 52 u kutiji?
    Ovim uspehom ćete steći ogromnu popularnost i spasiti Srbiju jeftinih ključeva.
    Eto nas kao lidera sprečavanja šverca iz Kine.
    Vaš postupak će u mnogome povećati broj prodatih karata na s mukom uspostavljenoj avio liniji ka Pekingu. Eto nas ispod liderske duge!
    A za to vreme neka otrovne supstance ulaze u cisternama, a da ne nabrajam GMO seme ili štogod drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika