Četiri osobe povređene u četiri udesa

Četiri osobe povređene su u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Ekipe Hitne pomoći su najpre intervenisale oko 8 časova na Bulevaru Evrope kada je došlo do prevrtanja "juga". Po rečima doktorke Kristine Jovanović, lakše povrede glave i vrata zadobio je 24-godišnji mladić.
 
Zbog udesa koji se dogodio oko 12 časova na Bulevaru kralja Petra I ekipa Hitne pomoći zbrinula je muškarca starog 36 godina. Jedna 22-godišnja devojka povređena je u nezgodi koja se oko 14 časova dogodila u Jevrejskoj ulici. Ona je zadobila lakše povrede glave. 
 
Hitna pomoć intervenisala je i u Kaću, gde je oko 17 časova u Ulici Moše Pijade povređen muškarac star 56 godina. On je u saobraćajnoj nezgodin zadobio lakše povrede glave i vrata.
 
Povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • M

    23.05.2017 09:07
    eto vam vaše povećanje brzine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika