FOTO: Mladić teže povređen u prevrtanju automobila na Mišeluku

Novosadska Hitna pomoć je u utorak intervenisala u Veterniku i na Mišeluku gde su u dve saobraćajne nezgode teže povređene tri osobe.

Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021 da su u Veterniku povređene dve devojke koje je automobil udario na pešačkom, o čemu više možete pročitati OVDE.

U prevrtanju vozila koje se juče oko 23 časa dogodilo na Mišeluku teže povrede zadobio je 24-ogodišnji mladić.

On je prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Iako još nije poznato kako je tačno došlo do ovog udesa, prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila "renault clio" izgubio je kontrolu nad vozilom i prevrnuo se na izlasku iz tunela, u smeru ka Rumi.

  • @Mirjana

    08.06.2017 23:12
    Momak je na intezivnoj nezi. Što se tiče iskustva, momak je profesionalni mehaničar i veoma iskusan vozač, kako dvotočkaša, tako i četvorotočkaša, auto je bio utegnut sa novim gumama.
  • Jovan

    07.06.2017 12:37
    @Milan
    Bitno je da li je neko iskusan ili ne. To je razlika između prevrtanja i proklizavanja nakon čega, ipak, ostaneš na točkovima. Postavlja se, doduše, i pitanje ispravnosti vozila. Ja sam ulazio u mnogo dublje bare, sa većom brzinom, ali ja imam nove letnje gume koje umanjuju akvaplaning jer imaju tri duboka i široka kanala za izbacivanje vode.

    Ipak, nije baš toliko jednostavno prevrnuti kola na krov, pa makar i bili takvi uslovi kakvi su bili sinoć. Vozi se na mostu Slobode daleko brže od 90 na sat, ja često vozim 100, a iza mene mi se približavaju već spremni da ablenduju da se sklonim.

    Daleko od toga da dečku želim nešto loše, naprotiv, zaista se nadam da će mu jedina šteta iz svega biti taj auto, a da će mu glava biti živa i zdrava. Samo, pamet u glavu sledeći put kad bude vozio da obavezno obraća pažnju na sve okolnosti u kojima vozi auto.
  • Maxa

    07.06.2017 11:50
    Postoje kamere sa obe strane tunela. Sve ce biti jasno kada se pogleda snimak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika