Mladić teško povređen dok je preskakao s krova na krov u dvorištu JKP "Put"

Sedamnaestogodišnji M. J. zadobio je teške povrede pošto je skočio sa krova objekta u dvorištu JKP "Put" u noći između ponedeljka i utorka.
Mladić teško povređen dok je preskakao s krova na krov u dvorištu JKP "Put"
Foto: 021.rs
U Dečjoj bolnici navode za 021 da se mladić nalazi na intenzivnoj nezi, da je zadobio višestruke teške telesne povrede glave i tela. Teškog je stanja i životno je ugrožen.
 
Kako je potvrđeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, njihova lekarska ekipa intervenisala je u 3.20 časova ujutru na poziv radnika koji su zatekli nepomičnog mladića ispred hangara u koji se odlaže so.
 
"On je zadobio teške povrede glave. U besvesnom stanju je zbrinut i prevezen na Dečju hirurgiju", rečeno je u Hitnoj pomoći.
 
Prema saznanjima 021.rs, mladić se zaleteo sa krova objekta i skočio, nakon čega je sa visine od oko četiri metra pao na asfalt. Bio je sam i nije poznato odakle je tačno došao niti šta je tu tražio.
 
Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se da je momak dugo šetao po krovu hangara i da se nekoliko puta zaletao da skoči ka metalnoj konstrukciji za utovar soli koja je udaljena više od pet metara. Na žalost, nije uspeo.
  • Pera detlic

    01.08.2017 05:26
    Neciji tata je idiot
    Cuti drtino matora, sin ti je duvao lepak iza trafika, ili ce mozda da ga duva u zavisnosti koliko godina ima i koliko ih imas ti. Tako da zavuci glavu u televizor i slusaj Vucica bolje ti je nego sto istrazujes extremne sportove.. Bolidcino jedna !
  • drugarica m. j.

    28.07.2017 11:46
    neciji tata
    Molim vas nemojte pricati nebuloze ukoliko ne znate sta se tacno desilo.
  • Nečiji tata

    27.07.2017 19:07
    Ko to vaspitava?
    To je sada sport. Ekstremni. Ima i neko ime. Beše li par-kur?
    Vidiš lepo na YT šta rade - i odmah to pokušaš. Pa, da.
    I čitav život promeniš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika