Povređen motociklista u centru, vinovnik udesa pobegao

Motociklista (38) povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 22 časa na Bulevaru Mihajlu Pupina ispred bioskopa "Arena".
Kako je za 021.rs rekla doktorka Olivera Glumac iz Hitne pomoći, 38-godišnjak je zadobio lakše kontuzione povrede grudnog koša, kontuziju desnog kuka i desnog kolena.
 
Prema saznanjima 021.rs, do nezgode je došlo nakon što je vozač nepoznatog automobila odlučio da napravi nedozvoljeno polukružno skretanje preko pune linije. Vozač mopeda je, najverovatnije da bi izbegao sudar sa automobilom, naglo skrenuo i izgubio kontrolu, nakon čega je pao.
 
Vozač koji je izazvao nezgodu je potom pobegao sa lica mesta, a policija traga za njim.
 
Juče se u centru grada, u Ulici Jovana Subotića, dogodio još jedan udes u kojem je povređena 59-godišnja žena. Više o tome OVDE.
  • Trt

    08.08.2017 14:01
    @dzungla

    'uvek obuceni u tamnu odecu tako da ih je veoma tesko videti'

    Zabunio si se, ti što tebe napadaju su nindže, a ne pešaci.
  • Marko

    08.08.2017 14:00
    Napraviti javnu garažu i ukinuti sva parking mesta na Bulevaru Mihajla Pupina. Na sredinu razdelno ostrvo zbog ovakvih budala, sa obe strane biciklističke staze i drvored.
  • dzungla

    08.08.2017 11:30
    Motociklisti , vozaci , biciklisti .. svi su pomalo krivi za los saobracaj ali pesaci su zaista na prvom mestu . Dosta sam putovao i po Evropi i po Srbiji ali ovakve arogantne pesake kao u Novom Sadu zaista nigde nisam video : puni sebe , egoisticni , snishodljivi prema drugim ucesnicima u prometu , uvek spremni na tucu , agresivni , besni , .. uvece izlecu iz zbunova kao muve bez glave uvek obuceni u tamnu odecu tako da ih je veoma tesko videti .. totalno ludilo .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika