Biciklistkinja povređena u Vase Stajića

Četiri osobe povređene su naizgled lakše u saobraćajnim nezgodama na ulicama Novog Sada i okoline u danu za nama.
Biciklistkinja povređena u Vase Stajića
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, juče oko 8 časova i 40 minuta na Bulevaru oslobođenja povređena je 53-ogodišnja žena. Ona je zadobila lakše povrede noge, pregledana je i zbrinuta na licu mesta.
 
Oko 17 časova i 15 minuta u Futogu povređene su dve osobe. Muškarac star 33 godine zadobio je povrede noge i grudnog koša, a drugi muškarac star 40 godina zadobio je povrede noge. Oni su zbrinuti i prevezeni do Urgentnog centra.
 
Treća nezgoda dogodila se uveče oko 22 časa i 40 minuta na uglu Vase Stajića i Sremske, kada je povređena 25-godišnja devojka dok je vozila bicikli. Ona je sa lakšim kontuzionim povredama prevezena na zbrinjavanje u Urgentni centar.
  • Smoki

    29.06.2018 17:11
    Biciklisti, kada prelazite pesacki prelaz, predjite ga brzinom pesaka da mogu vozaci koji skrecu (imaju uslovno zeleno) da vas primete a ne da jurite i izletite niodkuda...
  • limanac

    29.06.2018 12:52
    Pravo je čudo da ima tako malo saobraćajki u NS.
    Nervozni vozači automobila + bahati biciklisti sa slušalicama u ušima + pešaci samoubice je realnost u Novom Sadu.
    Skoro su mi bili rođaci iz inostranstva i prvi put su uzeli automobil na rentakar. Kažu da su se šokirali ponašanjem pešaka, pogotovu starijih sugrađana, koji izlaze na kolovoz bez gledanja nailazi li ko, prelaze polako i najdužom mogućom putanjom.
  • :/

    29.06.2018 09:43
    -
    Pa da. Neosvetljeni biciklisti voze posred puta po mraku i kisi. Juce sam u 3 kilometra koja sam presao, video (jedva) dvoje na bicklu i izbegao ih, a na cosku Janka Cmelika i Kornelija Stankovica sam polomio sve sto sam imao u gepeku, jer sam morao naglo da kocim zbog pesaka koji je prelazio na crveno . To se sve odigralo u tom periodu dok je padala kisa oko 22.30h. Vozaci jesu odgovorni za sve, ali majku mu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika