Dva autobusa se "očešala", povređene dve putnice

Šest osoba, među kojima su dva maloletnika, povređeno je u tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Dva autobusa se "očešala", povređene dve putnice
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, nešto posle 9:30h dva autobusa su se "očešala" na uglu Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice. U ovom udesu povređene su dve putnice stare 62 i 40 godina, a obe su zadobile istezanje vrata. S ovim lakim telesnim povredama zbrinute su i prevezene u Urgentni centar.
 
Nešto nakon 11 časova, ekipa Hitne pomoći zatekla je prevrnuto vozilo na Futoškom putu ispred broja 18. U nezgodi je povređen 73-ogodišnji muškarac, koji je sa kontuzionim povredama prevezen u Urgentni centar.
 
Dvoje dece, uzrasta 13 i 17 godina, povređeno je u nezgodi koja se u 13:45 dogodila na Bulevaru patrijarha Pavla. Zadobili su povrede vrata i prevezeni su u Dečiju bolnicu, a 48-ogodišnja žena zadobila je povrede grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar nakon zbrinjavanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika