Inženjer preminuo nakon pada sa visine na Rotkvariji

Tridesetogodišnji inženjer S.V. preminuo je od povreda koje je zadobio jutros oko 8:30 časova, prilikom pada sa visine na gradilištu na uglu Masarikove i Hilandarske ulice na Rotkvariji.
Inženjer preminuo nakon pada sa visine na Rotkvariji
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs u Hitnoj pomoći, njihove ekipe su intervenisale i radnika koji je zadobio teške povrede u besvesnom stanju prevezle u Urgentni centar. 
 
Kako je saopšteno u Kliničkom centru Vojvodine, u prepodnevnim časovima u Urgentni centar kolima hitne pomoći dovezen je 30-ogodišnji S.V. sa višestrukim povredama celog tela. 
 
"Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt oko 10 časova", navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
 
Na uglu Masarikove i Hilandarske gradi se višespratnica "Wolf Palace" investitora "Wolf Invest". Izvođač radova je Big point gradnja.
 
Podsetimo da je nedavno poginuo radnik prilikom pada sa 12. sprata "Pupinove palate" u centru grada. 
 
U 2018. godini na radnim mestima u Srbiji poginula su 53 radnika, a najopasnija radna mesta postala su gradilišta. Od početka 2019. godine, tri čoveka nastradala su radeći na građevini. Više o tome OVDE.
  • Član biblioteke

    06.03.2019 22:36
    Zadatak
    Utvrditi ko je hteo da koristi demontiranu dizalicu za podizanje tereta. Ko je bio na tom spratu, ko je dizalicu pomerio i ko je još bio u blizini.
  • Komsija

    05.03.2019 16:58
    .
    Pocivaj u miru Vladane
  • Posmatrač

    05.03.2019 16:57
    Kakva tragedija... momak koji je tek zakoračio u život, tako da strada...
    Ako je nesrećni mladić sa takvim akademskim obrazovanjem tako potcenio opasnost i rizik, šta da se očekuje od onih koji nisu ni svesni šta može da im se desi ako ne poštuju mere zaštite, sigurnosnu opremu i zdravstenu radnu disciplinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika