VIDEO, FOTO: Eksplodirao BMW na Detelinari, povređen bivši novosadski policajac

Četrdesetdvogodišnji muškarac povređen je u petak oko 23 sata u eksploziji automobila u Ulici Ilije Birčanina 9 na Detelinari, saznaje 021.
VIDEO, FOTO: Eksplodirao BMW na Detelinari, povređen bivši novosadski policajac
Foto: 021.rs
U pitanju je beli BMW koji, prema informacijama sa lica mesta, pripada povređenom Daliboru Bogdanoviću Boći, nekadašnjem novosadskom policajcu. Njemu se trenutno sudi za otmicu Gorana Cvijetića iz Budisave 2017. godine.
 
On je jedan od petorice okrivljenih za otmicu Cvijetića. Osim njega, sa slobode se brane i V. R, G. K, N. S. i B. B. 
 
 
Eksplozivna naprava je, prema nezvaničnim saznanjima, bila postavljena ispod vozačevog sedišta i, kako se pretpostavlja, aktivirana daljinski.
 
Povređenom je amputirana potkolenica i on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, potvrđeno je za 021 u Hitnoj pomoći. 
 
 
Detonacija se čula u velikom delu Novog Sada.
 
 
  • Nemanja

    14.05.2019 15:43
    @jole

    Za vas ološe je ta verovatnoća znatno veća - ali bi za normalan svet trebalo da je nula.
  • Preduzetnik

    13.05.2019 12:30
    @ / /
    Mali preduzetnici i tzv "investitori" nisu u jednakom položaju i nisu isto, ne mešaj kategorije.
    Preduzetnik radi lično ili eventualno zapošljava mali broj radnika .Pre nego što isplati sebi i svojim radnicima zaradu mora da uplati 68% poreza i doprinosa na te zarade državi.
    Tzv "investitori" strani i domaći dobijaju od države UNAPRED novac po radniku u iznosu dovoljnom da isplate poreze i doprinose za svoje radnike i to za period od dve godine pa na više.
    Čim period za subvencije istekne, hoće da zatvore firmu i traže još subvencija.Kao Fiat recimo.
    To znači da su porezi i doprinosi od 68% na isplaćenu zaradu radnika veliki i za "investitore"
    Kako se subvencije dotiraju iz budžeta, možemo da zaključimo da preduzetnici i njihovi radnici uplaćuju u budžet novac i za plate onih koji iz budžeta uzimaju platu i za subvencije za poreze i doprinose na zarade radnika koji rade kod tzv "investitora"
    Tako da i ubuduće neću glasati. Svi su isti.Preduzetnik svakako plaća u budžet , jer sve partije bi da "zapošljavaju" preko preduzetničkih ledja tj budžeta u koji preduzetnici uplaćuju,,a niko višak ne otpušta, niti smanjuje poreze i doprinose na zarade.To zovu socijalnom pravdom.Da preduzetnici i njihovi zaposleni radnici na ime poreza i doprinosa uplaćuju u budžet za one koji primaju platu i za one koji za poreze i doprinose svojih radnika dobijaju subvencije iz budžeta ,plus i za one koji rade na "crno",a dobijau zdravstvenu knjižicu gratis.
  • /

    12.05.2019 20:16
    /
    @Preduzetnik
    sad ce biti i da su investitori posteni

    @limanac
    penzioneri 90ih su uglavnom pomrli
    sadasnji penzioneri su 90-ih bili cili i zdravi

    razbudi se, skoro ce 20g u 2 milenijumu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika