Sudar motocikla i automobila u Petrovaradinu, teže povređen motociklista

Jedan muškarac je teže, a drugi lakše povređen u sudaru motocikla i automobila sinoć oko 21 čas u Ulici Račkog u Petrovaradinu, kod skretanja za Bukovac.
Sudar motocikla i automobila u Petrovaradinu, teže povređen motociklista
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka hitne pomoći doktorka Ivana Ramović, obojica povređenih bili su na motoru, a teže je prošao tridesetdevetogodišnjak, koji je zadobio teške telesne povrede, naročito glave. Njega je Hitna pomoć prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Lakše je povređen 33-ogodišnji putnik, koji je u svesnom stanju, sa povredom kuka, prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.
 
Prethodno, nešto nakon 16 časova, biciklistkinju je udario automobil na uglu Rumenačke i Braće Popović. Četrdesetosmogodišnja žena je prošla sa povredom glave i prevezena je u Urgentni centar nakon zbrinjavanja.
 
Sudar dva automobila dogodio se oko 14 časova na parkingu Tržnog centra Big. Tom prilikom su lakše povređeni 24-ogodišnji momak i devojka - momak je zbrinut na licu mesta, a devojka je prevezena u Urgentni centar.
  • pravi opalim te g...

    28.05.2019 09:20
    Zemlja kretena. Jutros se dvojica cuknula kod futoske pijace. Ovaj od pozadi udario zbog ne drzanja odstojanja jer je ovaj ispred morao zakociti zbog budale koja je skretala levo jer nije bilo jako zuto. Morate se menjati jer nemate rogova , tri ruke, repa i slicno kao razlog da vas ne vole nego zbog vaseg bezobrazluka i bahatosti.
  • Jovan

    28.05.2019 08:04
    Progutam ove saobraćajne nezgode koje se dešavaju po gradu, ali ove nezgode koje se dese na PARKIRALIŠTU ispred BIG-a, to nikako ne mogu da razumem. Ljudi jurcaju, izleću, skreću, okreću se bez gledanja. Ljudi, to je PARKING! Ne razumem potrebu da se jurca. Postoje nekoliko glavnih pravaca, gde vozači imaju pravo prvenstva, svi ostali putevi koji se ukrštaju sa tim putevima su sporedni putevi, nije toliko teško! Sudariti se na parkingu, pa stvarno moraš biti nesposoban za vožnju.
  • Haos

    28.05.2019 08:04
    Svaki dan nesrece .
    Putovao sam dosta po Evropi ali ovakvu bahatost i divljastvo u saobracaju kao kod nas nigde nisam video .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika