Podignuta optužnica za brutalno prebijanje devojke u Kosovskoj ulici

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je 10. juna podiglo optužnicu protiv Đ.L. (24) zbog krivičnog dela nasilje u porodici, saznaje 021.rs.
Podignuta optužnica za brutalno prebijanje devojke u Kosovskoj ulici
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je tražilo da mu se produži pritvor za još 30 dana, u kojem se nalazi od 14. marta, te se sada čeka zakazivanje glavnog pretresa.
 
Đ.L. je optužen da je svojoj devojci I.F. (22) naneo teške telesne povrede. Za ovo krivično delo njemu preti kazna od dve do 10 godina zatvora.
 
Podsetimo, Đ.L. je uhapšen 12. marta nakon što je brutalno pretukao svoju devojku u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici.  On je devojku tukao rukama, nogama i drvenom motkom, polomio joj je rebra, sekao nožem i peglom joj pržio ruke. Ona je iskoristila trenutak kada je mladić izašao iz stana i pozvala drugaricu, koja ju je odvela u Urgentni centar.
 
Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik se pred tužiocem branio rečima da je to učinio "zbog ljubomore i da nije hteo da ode tako daleko".
  • IZNOGUD

    14.06.2019 08:34
    Ako smo iole pravna država i ako nemamo korumpirano sudstvo treba da dobije maksimalnu kaznu koja je 10 godina...bez obzira na kajanje, mladost i sl. Samo maksimalna kazna je prava i ispravna...
  • Mirko

    14.06.2019 07:29
    Nećemo daleko
    Malo ćemo da te razvlačimo, ali nećemo daleko otići.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika