Crnogorski državljanin koji je pre dva dana uhapšen u Novom Sadu odgovoran za još tri ubistva

M. V. (34) koji je pre dva dana uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je vatrenim oružjem ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića u Vranju pre dve godine, mogao bi biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji, saopštava policija.
Crnogorski državljanin koji je pre dva dana uhapšen u Novom Sadu odgovoran za još tri ubistva
Foto: 021.rs
Postoje osnovi sumnje da je M.V. izvršio najmanje četiri krivična dele teško ubistvo.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, rade na rasvetljavanju više krivičnih dela teško ubistvo za koje se M. V. sumnjiči.
 
Osumnjičenom M.V. je od strane Višeg suda u Beogradu određen pritvor do 30 dana.
  • Garisa

    14.06.2019 18:31
    Samo nanogica ipak je on crnogorac!!!!!
  • Dve stolice

    14.06.2019 17:51
    @ jednorog
    Da li postoji crnogorski državljanin koji je proteran iz Srbije jer nije redovno prijavio boravak prilikom ulaska u Srbiju,a prema važečem zakonu RS?
    Da li postoji crnogorski državljanin koji je doneo overenu izjavu od strane matičara da se odrekao crnogorskog državljanstva pre nego što je dobio srpsko?
    Zašto Srbija ne primeni reciprocitet,već dozvoljava da crnogorski državljani lako dobijaju srpsko a zna se da srpski državljani ne dobijaju lako crnogorsko državljanstvo?
    Zašto Srbija dozvoljava dvojno državljanstvo,ako CG ne dozvoljava dvojno državljanstvo?
  • /

    14.06.2019 17:39
    /
    a sta je sa onim iz cara dusana koji je 'fin' komentatorima jer je sredjivao park

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika