Osmoro povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i troje tinejdžera

Osam osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Osmoro povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i troje tinejdžera
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže za 021.rs da su u svim slučajevima u pitanju lakše povrede.

Prvi udes dogodio se u 13:47 časova na uglu Balzakove i Narodnog fronta, gde su u sudaru dva automobila povređene žena stara 85 godina koja je zadobila kontuzionu povredu podlaktice i šake, i žena stara 43 godine kojoj je konstatovana distorzija vrata. U istom sudaru su povređeni i dečak star 14 godina koji je zadobio istegnuće vrata i dečak star 13 godina sa kontuzionim povredama grudnog koša. Žene su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezene u Urgentni centar, a dečaci u Dečiju bolnicu.

Hitna pomoć je intervenisala i u 18:42 časova kod perionice "Sonak" na Novosadskom putu. U ovoj nezgodi žena stara 47 godina je nakon pada sa bicikla zadobila prelom ruke i povredu glave. Ona je prebačena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u 19:31 časova na uglu Partizanske i Kisačke, gde su u sudaru dva automobila povređene žena stara 45 godina i devojka od 17 godina. Žena je zadobila kontuzione povrede grudnog koša, a devojka istegnuće vrata. Hitna pomoć je ženu prevezla u Urgentni centar, a devojku u Dečiju bolnicu.

Na uglu Bulevara kneza Miloša i Ulice Momčila Tapavice na Novom naselju u 22:35 časova prilikom pada sa motora povređen je 55 godišnji muškarac. On je povredio rame i Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalje lečenje.

  • Uzas

    17.06.2019 10:11
    Katastrofa od saobracaja .
    Mnogi se namerno inate jedan drugom .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika