Pretnje devojci koju je momak mučio i pretukao u stanu na Podbari

Dvadesetdvogodišnja I.F. iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je 12. marta u podstanarskom stanu u Novom Sadu, kako se sumnja, pretukao momak Đ.L. (24), dobija preteća pisma i SMS poruke sa nepoznatog broja.
Pretnje devojci koju je momak mučio i pretukao u stanu na Podbari
Foto: Pixabay

Policiji u Bogatiću otac devojke je prijavio preteća pisma, a ona SMS poruke.

"Novosti" navode da su devojku, iako veruje da će "autor" biti otkriven, pretnje uznemirile, kao i njenu porodicu koja iščekuje suđenje u novosadskom Osnovnom sudu gde se vodi postupak protiv Đ.L. zbog nasilja u porodici.

"Na našu kućnu adresu su krajem avgusta stigla dva pisma sa pretećim porukama. Prvo je došlo 24. ili 25. avgusta, a nekoliko dana kasnije i drugo. Otac ih je pročitao i, po onome što mi je ispričao, u njima se navodi da moja sestra treba da uzme novac i da u zamenu odustane od tužbe, ali i da pazi šta će ispričati na suđenju. Još piše da uzme novac do 1. septembra, inače će biti svašta. U potpisu pisma stoji Petar Petrović", ispričao je brat pretučene devojke.

Prema njegovim rečima, ona je u večernjim satima dobijala SMS poruke sa upozorenjima da "pazi kuda ide i šta radi".

Podsećamo da je devojka zbog višestrukih preloma rebara i probijanja plućne maramice osam dana provela u bolničkoj postelji. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

  • Lucija

    10.09.2019 09:26
    sporo nedostizno
    Tri puta sam isla u policiju da prijavim verbalno i internet nasilje od strane bivseg momka pa uputivsi me na mail adresu u Beograd, stigao je odgovor posle tri meseca da mogu samo da ga privatnom tuzbom ganjam. Jadna je ova Srbija a jos jadnije devojke i zene koje nalete na ludake.
  • .

    07.09.2019 10:21
    .
    Zrtva na kraju uvek strada jer zakon i oni koji ga sprovode nisu dobri.Zlocince na neko daleko mesto kao Alkatraz da kuckaju kamen do kraja zivota.
    Jadna devojka,njeni roditelji i svi koji su uz nju.Strahuje veliki broj ljudi zbog nje dok se kukavice junace jer znaju da kazne NEMA.
  • Ivica Krivajac

    06.09.2019 14:24
    Opatijska ulice 33
    I ja sam 5 godina na sudovima protiv dva brata nasilnika sa Detelinare ali sam uspeo koji su glumili jedan Serifa a drugi pomocnika a i jedna Pusiona lazljiva im pomagala na sudu da laze samo do kraja. Kad sve zavrsi onda samo ona stara "dobra Titova lekcija" i nestanu mir bozji u ulici. Vjerujte mi za njih ne vredi zatvor policija sudovi samo dobre batine. Ne podrzavam nasilje ali u Titovo vreme znalo se kako ovakvi zavrsavaju. Da je to radio mojoj cerki ukrao bi barbiku da me odvedu za par meseci u zatvor da popricamo sa ovim frajerom koji tuce cure. Jadnicak nezna sta ga ceka u zatvoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika