Podignuta optužnica za trostruko ubistvo na Telepu

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Gorana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, tašte i tasta u njihovoj porodičnoj kući na Telepu 24. maja.
Podignuta optužnica za trostruko ubistvo na Telepu
Foto: 021.rs
Optužnicom, koja je 22. avgusta podneta sudu na potvrđivanje, Janković se tereti za krivično delo teško ubistvo, precizirali su u novosadskom tužilaštvu.
 
Za ovo krivično krično zakonom je zaprećena kazna zatvora od deset do četrdeset godina.
 
Janković se nalazi u pritvoru od hapšenja na Ribarskom ostrvu 27. Maja. Prethodno se nakon zločina skrivao od policije. Janković je na saslušanju u maju u Višem javnom tužilaštvu u Novom sadu izneo odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti.
 
Kako se sumnja, on je u 24. maja ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. Mediji su tada preneli da su ubistvima prisustvovala Goranova i Mirjanina deca, kao i da je on novosadskoj policiji nakon hapšenja priznao zločin.
 
Navodno je izjavio da je bio iznerviran zato što ga je žena 10. maja prijavila za nasilje u porodici, a sud mu je dan kasnije odredio meru zabrane prilaženja supruzi.
 
Uhapšen je na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Prilikom hapšenja nije pružao otpor.
  • Alex

    19.09.2019 14:18
    Pravda
    Treba uvesti elektricnu stolicu..ima dosta pacijenata za to..Sve bi se resilo vrlo brzo.
  • Ja

    18.09.2019 23:15
    Sramotno je ovo što se dešava u našoj državi. Sramota je to što se čeka 4meseca da se podigne optužnica za ovako neki zločin. Sve je sramota. Nista se kod nas ne radi kako treba. Videćemo kako će ga osuditi.
    Po meni je i doživotna malo.
  • Telep

    17.09.2019 17:20
    40 godina je malo za ovakav zlocin, tuzilastvo bi trebalo dobro da ga kazni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika