Nemačka ga traži, a uhapšen u Temerinu po srpskoj poternici

Nemac srpskog porekla Daniel Vojnović (31) uhapšen je u Temerinu na osnovu potrage za krivična dela, koja je počinio u Srbiji, saznaje 021.rs.

Za ovim mladićem u Srbiji je bila raspisana potraga za nekoliko krivičnih dela, a poznato je da za njim traga i nemačka policija, nakon što je u martu pobegao zatvorskim čuvarima koji su ga odveli u posetu porodičnoj kući.

U istražnim organima za sada nije bilo informacija o ovom hapšenju, kao i da li će biti isporučen Nemačkoj.

Podsetimo da su mediji ranije pisali da je Vojnović u martu iskoristio priliku da uzme automobil svojih roditelja i pobegne, kada im je bio u poseti.

On je u Nemačkoj uhapšen 2014. godine, kada je pucao i ranio izbacivača bordela u Port Vestfaliku u Nemačkoj, zbog čega je osuđen na tri godine i sedam meseci zatvora. Mediji prenose da je Vojnović i pre ove presude više puta osuđivan u Nemačkoj i to zbog nekoliko pljački i maltretiranja zatvorenika u zatvoru.

Nemački mediji su pisali i da Vojnović važi za neuračunljivu osobu, a navodno pati i od paranoje. Zvanično mu je dijagnostikovan disocijalni poremećaj ličnosti. Prilikom donošenja odluke o zatvaranju iz bezbednosnih razloga nisu dokazana šizofrena oboljenja, iako se čudno ponašao na glavnoj raspravi 2015. kada nije prepoznao rođenu majku.

  • Stole

    24.09.2019 20:55
    Za Vladu
    On se, mozda, negde i uklapa, ali ti nikako da uklopis mozak da funkcionise. Ni ti nisi za Temerin, pa vozi za tim kriminalcem.
  • ovaj

    24.09.2019 20:27
    je
    orgaizovan u"spskoj casti"
  • NS

    24.09.2019 17:57
    Bŕrrrrrrr
    Da se čovek zamrzne kad ga pogledaš, nedaj bože da ga srtneš po danu. A kamoli noću!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika