Dve godine zatvora za prebijanje novosadskog žandarma i njegove supruge u Kisačkoj

Igoru P. (37) i Nenadu Ć. (36) izrečena je kazna od po dve godine zatvora za brutalno prebijanje novosadskog žandarma Borisa J. (36) i njegove supruge Svetlane (36).
Dve godine zatvora za prebijanje novosadskog žandarma i njegove supruge u Kisačkoj
Foto: 021.rs
Podsetimo, osim što je pretučen, Jevrosimov je i ranjen iz pištolja.
 
Incident se dogodio početkom 2017. godine u Kisačkoj ulici. Sukob se dogodio oko 2h ujutro, a žandarma su napali osuđeni diler narkoticima i njegov prijatelj. U sukobu je deblji kraj izvukao policajac, a ranjen je iz svog službenog pištolja koji su mu napadači oteli tokom sukoba. Nasilnici su uhapšeni iste noći, ali su pušteni da se brane iz kućnog pritvora.
 
Nakon napada, policijski sindikat u Novom Sadu je organizovao nekoliko protesta zbog malih kazni koje dobijaju napadači na policajce.
  • neko tamo

    15.11.2019 20:12
    mani mani mani manipulacija
    posvadjali se bre zbog para oko droge,pa danas su policajci najveci krimanalci
  • Sloba53

    15.11.2019 18:21
    Caca
    Reakcija policije biće još veća pasivnost ! Ozbiljne države ovakve napade kažnjavaju rigorozno. Ali ovo više nije ni država , a kamoli ozbiljna.
  • Deki

    13.11.2019 17:57
    Deks
    Primer svima da nastave sa nasiljem i da se stvori ambijent 90tih,sta je sa neresenim ubistvima u novom sadu???pitanje za nacelnika i ministra policije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika