Obesio se trostruki ubica sa Telepa

Goran Janković (38), optužen za trostruko ubistvo na Telepu, danas je u popodnevnim satima izvršio samoubistvo vešanjem u Okružnom zatvoru u Novom Sadu, potvrđeno je u novosadskoj policiji.
Obesio se trostruki ubica sa Telepa
Foto: 021.rs
Hitna pomoć je dobila poziv iz Uprave za izvršenje zavorskih sankcija u 15.40h, a njihova ekipa mogla je samo da konstatuje smrt.
 
Inače, 3. februara je održano pripremno ročište za glavni pretres, na kojem je Janković priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se pripisuje u optužnici, a glavni pretres je bio zakazan za mesec dana, odnosno 25. marta.
 
Janković je 24. maja prošle godine ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. Mediji su tada preneli da su ubistvima prisustvovala Goranova i Mirjanina deca, kao i da je on novosadskoj policiji nakon hapšenja priznao zločin.
 
Trostruki ubica je nakon trodnevne intenzivne potrage uhapšen pored Ribarskog ostrva, a na saslušanju u policiji je priznao zločin i kratko rekao da mu je pred zoru "nešto kvrcnulo" te da je otišao kod Mirjane "da na njoj iskali bes".
  • Slavija

    26.02.2020 20:26
    Lajk - ubio se, dislike - ubili su ga
  • Aaa

    26.02.2020 18:26
    Bosanac
    Ma moze da ostane sad sam u sobi, ja sam bio 5 meseci i ostajao sam kad mi se ne ide napolje, mogao je da se ubije na 1000 nacina ne samo u ovom zatvoru tj pritvoru nego u svakom ko oce to da uradi uradice.
  • ...

    26.02.2020 14:59
    Mladen
    U pravu si nije trebao da se ubije,nego da pati do kraja zivota u cetiri zida a nije se ubio zato sto se pokajao nego zato sto je znao sta ga ceka.. ovo mu je moj pozdrav! posle onoga sto je uradio nije mi zao iako smo bili dobri NEKAD!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika