Radnik transportnog preduzeća falsifikovao dozvolu da bi s drugarom došao u Novi Sad

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice 24-ogodišnjaka iz Rumenke i Zmajeva zbog falsifikovanja isprava.
Radnik transportnog preduzeća falsifikovao dozvolu da bi s drugarom došao u Novi Sad
Foto: 021.rs
Sumnja se da je Rumenčanin, koji je zaposlen u jednom transportnom preduzeću, falsifikovao svoju dozvolu za rad u vreme zabrane kretanja i dao je vršnjaku iz Zmajeva, kako bi zajedno došli u Novi Sad.
 
Budući da je prekršio zabranu kretanja mladić iz Zmajeva će, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti priveden prekršajnom sudiji u Novom Sadu.
  • stanko s

    12.04.2020 18:02
    Napredni "strucnjaci"
    @Profesor
    - Ako se dobro secam tekstova iz medija, i njhov "ministar" se pominjao kao neko sa "izvesnim problemima" oko diplome i doktorata.
  • Profesor

    12.04.2020 11:59
    A "diplome" i "doktorati" !?
    "Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice 24-ogodišnjaka iz Rumenke i Zmajeva zbog falsifikovanja isprava."
    - A ko ce, i kada, da podnese krivicne prijave protiv onih sa falsifikovanim diplomama i doktoratima koji godinama sede u Vladi, u Skupstini i sl. ?
  • /

    12.04.2020 09:13
    /
    amateri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika