Određeno zadržavanje mladiću koji je vozilom usmrtio ženu na Rumenačkom putu

F. Z. (24) koji je upravljao vozilom koje je naletelo na ženu (73) koja je poginula juče u saobraćajnoj nesreći na Rumenačkom putu, zadržan je u policiji do 48 sati.
Određeno zadržavanje mladiću koji je vozilom usmrtio ženu na Rumenačkom putu
Foto: 021.rs
Ovo je potvrđeno za 021 u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
U tom roku će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Uviđaj ove nesreće izvršio je dežurni viši javni tužilac uz asistenciju saobraćajne policije. 
 
Podsetimo, žena je poginula na licu mesta u udesu koji se oko 13:30 časova dogodio na Rumenačkom putu, kod NIS-ove pumpe.
  • bokica

    02.10.2020 10:23
    krivica
    Nisam vozac,vozim samo bicikli i jako mi je zao kad vidim da se odmah optuzuje vozac a osoba koja prelazi mimo pesackog prelaza nije kriva. Dok policija ne utvrdi tacnu krivicu za mene su krivi oboje. Postujem stare ljude ali isto tako vidim sta rade istrcavaju gde stignu i ceo svet treba da stane .Videla sam staricu koja jedva stoji a vozi bicikli i prelazi ulicu bez obzira sto je autobus imao prednost .
  • Una

    02.10.2020 08:58
    Drakonski sa pijandurama
    Kada policija ustanovi da je vozač u alkoholisanom stanju sud treba po kratkom postupku da mu dozivotno oduzme vozačku dozvolu kao i automobil kojim je upravljao.
  • Sloba53

    02.10.2020 03:51
    U Zakonu o bezbednosti saobraćaja lepo piše da su vozači dužni da obrate posebnu pažnju na decu i starije osobe upravo iz tih razloga. Vozi se bahato , ponekad i siledžijski , brzina je sada prvi razlog tragedija na putu. Nesrećna žena je sigurno kriva zbog prelaska van prelaza , ali i taj momak je sigurno vozio neprilagođenom brzinom .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika