Novosađani uhapšeni zbog amfetamina

S. P. (26) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da se bavio švercom droge.
Novosađani uhapšeni zbog amfetamina
Foto: 021.rs
Za ovo krivično delo tereti se i tridesetsedmogodišnja Novosađanka, protiv koje će policija podneti krivična prijava u redovnom postupku.
 
Pretresom stana u kome S. P. neprijavljeno boravi, policija je pronašla 158 grama amfetamina, oko 64 grama marihuane, digitalnu vagu sa tragovima narkotika i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.
 
Kod Novosađanke je policija pronašla oko 24 grama amfetamina koji je, kako se sumnja, ona prethodno kupila od S. P.
 
Sumnja se, takođe, da je ona prodala manju količinu amfetamina četrdesetdvogodišnjem Novosađaninu, kod koga je policija pronašla ovaj narkotik, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava.
 
S. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, zaključuju u MUP.
  • Libra

    14.11.2020 00:01
    Antimeti
    Kakva je ovo prica?, Ovaj prodao zei, ona prodala coveku i tajj kupac ce krivicno odgovarati. Prodavac nece. Sta ste ovo ispricali, pojasnite molim.
  • Boro Čorbo

    13.11.2020 16:11
    Viagra Boys - Amphetamine, it's good for you!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika