Novosađanin uhapšen zbog dilovanja različitih narkotika

Novosadska policija uhapsila je M. S. (28) zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Novosađanin uhapšen zbog dilovanja različitih narkotika
Foto: 021.rs
Pretresom kuće u okolini Novog Sada, u kojoj osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla 56 grama amfetamina, 59 grama marihuane, digitalnu vagu i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.
 
Sumnja se, takođe, da je M. S. prethodno prodao 11 grama amfetamina 52-godišnjaku iz Banatskog Aranđelova, a 5,5 grama ovog narkotika 38-godišnjem Novosađaninu. Kod obojice je pronađen amfetamin i protiv njih će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.
 
M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, saopšteno je iz gradske policijske uprave. 
  • Vlada

    19.11.2020 13:31
    @Lala

    I opet tebe da ispisuješ parole a nikako da napišeš - šta se to tako strašno diluje na Paragovu i kome?
  • Lala

    17.11.2020 22:39
    Novosađanin
    A na paragovu sve po starom diluje se I dalje
  • A ne

    17.11.2020 19:35
    Ne opet
    Ljudi nemojte da nam hapsite ove momke! Pa oni su jedina nada zdravog razuma u ovim nerealnim vremenima! Pa što ne uhapsite ministra ženu što prosipa teror na televiziji i pretnje nego ovog što mi olakšava život svaki vikend... ponekada i radni dan (a nekada i više dana zaredom).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika