Novosađanin uhapšen zbog amfetamina, krivične prijave protiv još dvoje zbog droge

Novosadska policija je u dva odvojena slučaja uhapsila jednu, a podnela krivične prijave protiv još dve osobe zbog droge.
Novosađanin uhapšen zbog amfetamina, krivične prijave protiv još dvoje zbog droge
Foto: 021.rs
U prvom slučaju, N. B. (34) iz Novog Sada uhapšen je zbog trgovine drogom. Pregledom automobila, koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla kesu sa oko 180 grama amfetamina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
 
Kod njegovog devetnaestogodišnjeg saputnika, policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu. 
 
U drugom slučaju, novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnje Novosađanke, zbog trgovine drogom. U njenom rancu policija je pronašla 35 paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin i metalnu drobilicu za marihuanu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika