VIDEO: Uhapšen trojac iz Žablja koji je muškarcu bejzbol palicama slomio glavu i obe noge

Novosadska policija uhapsila je S. K. (39), N. L. (35) i O. M. (25) iz Žablja zbog sumnje da su počinili prinudu u pokušaju.
Sumnja se da su 21. marta presreli 30-godišnjaka iz Bačkog Gradišta koji se traktorom vraćao sa njive i tukli ga bejzbol palicama zbog novca koji je dugovao S. K.
 
Muškarac je tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu frakture lobanje i preloma obe potkolenice, poručuju u MUP.
 
Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bečeju.
 
  • Ham kam

    13.04.2021 14:58
    Pa i ta osoba od koje je pozajmljen novac kako vidim se pati za njega kako god al njegov je. Ako fino da na zajam moras da vratis. Pa uzmite od banke ubise sa kamatama zablokiraju zivot, pa jel policija lupa po banci i zatvara je. Nisam za nasilje, ali vrati tudje.
  • Zabalj

    11.04.2021 23:23
    Bosss
    Treba glavnog uhapsiti a za njega još nemaju muda, ovi su sitne ribe.
  • sede u Opstini

    11.04.2021 09:38
    da vam pomognem
    a niste resili one sto su isto tako slomili lobanju ovom iz SPS u zablju ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika