Troje povređeno u tri sudara u Novom Sadu

Tri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se juče dogodile na novosadskim ulicama.
Troje povređeno u tri sudara u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Nešto pre 8:30h, u Ulici Stevana Momčilovića kod broja 12, oborena je žena stara 69 godina koja je išla peške. Ekipa Hitne pomoći zbrinula je povređenu ženu na licu mesta i zatim je prevezla do Urgentnog centra, kaže za 021.rs portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj.

Druga nezgoda dogodila se u Hajduk Veljkovoj ulici, kod Dečije bolnice, gde je žena stara 59 godina povređena prilikom izlaska iz autobusa. Njoj je ukazana pomoć i zatim je prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.

Na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice, oko 20:50h, došlo je do sudara automobila i kamioneta. Lakše je povređen 54-godišnji muškarac, koga je ekipa Hitne pomoći zbrinula na licu mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika