Trojici Šiđana produžen pritvor zbog brutalnog prebijanja u centru Novog Sada

Trojici od osmorice mladića iz Šida, koji se terete za tuču i zlostavljanje ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog, pritvor je produžen na još mesec dana.
Trojici Šiđana produžen pritvor zbog brutalnog prebijanja u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Osumnjičena trojica u pritvoru će ostati najmanje do 16. avgusta zbog tuče u kojoj su mladić iz Čuruga i mladić iz Vajske zadobili teške povrede, dok je jedna osoba zadobila lakše povrede, piše Dnevnik.
 
Protiv njih je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog opravdane sumnje da su počinili pokušaj ubistva, dok se ostalih petorica učesnika u napadu brane sa slobode.
 
Kako je ranije navedeno, Više javno tužilaštvo okrivljenima na teret stavlja "da su 20. februara u Novom Sadu ispred jednog ugostiteljskog objekta u grupi zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem znatnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir".
 
Podsetimo da je tuča, koja se dogodila u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju, šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.
  • zoki

    21.07.2021 03:32
    Eto kad te bodu nozem, udaraju u glavu i sutiraju onda je to ''teže remetili javni red i mir" . Od Tatona na ovamo ''navijace'' i slicne siledzije pustaju uz nanogice i slicno, to ce nam se i desavati. I gore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika