VIDEO: Pogledajte kako su uhapšeni otmičari u Novom Sadu

Trojica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su kidnapovali dvadesetpetogodišnjeg F. G.
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su oni 21. avgusta presreli žrtvu i odvezli je u jedan stan u Beogradu. Nameravali su da od prijatelja i rođaka traže otkup od 150.000 evra.
 
MUP je objavio video snimak hapšenja osumnjičenih. Može se videti da je jedan osumnjičeni uhapšen na Beogradskom keju, dok je vozio žuti "mini cooper".
 
Još dvojica muškaraca uhapšena su u jednom stanu.
 
  • salajka

    28.08.2021 08:56
    kriminalna rupa
    Novi Sad je pružio tokom zadnjih decenija, mnogima utočište i hleb!! Niko nije očekivao da će od jednog mirnog i kulturnog grada, postati rupa puna krimosa, ubica, silovatelja, dilera i ostalih gamadi. Nekada samo živeli mirnije, sigurnije, bez bahatih , polupismenih, nekulturnih , prostačina, a ovo promovisanje Grada kulture, je smejurija! Ni na ulici, ni na pijaci, ni u saobraćaju, nigdeee nema sigurnosti. Sramota, pretvorio se život u gradu, u rupu bez svesti , savesti i morala!!!
  • Jovan

    27.08.2021 10:16
    iz struke
    Ja stvarno ne razumem zamerku na slim fit pantalone i diesel patike, pa ti su ljudi UKP i oni su tajni agenti, ne znam kako bi bili obučeni po PSu? Da nose somotne pantalone i "đubretarac" šinjele?
    Oni su takođe obučeni da ne izazivaju sumnju od ovih svojih "kolega" kriminalaca, jer kako bi ga pratili po restoranima il takvim mestima gde dolaze smutni ljudi.
  • Tja

    27.08.2021 01:13
    Fali muzika iz Otpisanih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika