Goranac stabilno, ranjen u podlakticu

Goran Kovačević Goranac ranjen je u sinoćnjoj pucnjavi u Cankarevoj ulici, na Detelinari, pri čemu je ubijen Uroš Stefanović.
Goranac stabilno, ranjen u podlakticu
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, Kovačević je stabilno.
 
"U Klinički centar Vojvodine, 2. septembra, oko 22 sata, primljen je pacijent G. K. 1974. godište, sa povredom leve podlaktice bez znakova svežih koštanih lezija. Posle hitne, blagovremene primarne hirurške obrade rane, pacijent je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje", navode u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Podsetimo, u pucnjavi je ubijen dvadesetšestogodišnji Uroš Stefanović, za kojeg se navodi da je bio Kovačevićev telohranitelj. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.
 
Kako su rekli građani reporteru 021.rs, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade, potom se čulo nekoliko hitaca, nakon čega je vozilo otišlo.
  • citizen

    03.09.2021 13:14
    običan građanin a znam
    da u strogom centru imaju 300m2 sa sve džakuzijima...kod trčike parkiraju besne motore..boss okružen telohraniteljima sedi u kafiću ...za sns glasače davao i 5000 dinara..u toj istoj kancelariji u centru...
    zna se čime se bave i šta rade...
    i onda se pojavi Volin ozbiljne namrgođene face i obeća više policije na ulicama
    bolje niste ni zaslužili ,samo vi glasajte za njih dok vam deca odlaze u svet
  • Aleksandar974

    03.09.2021 10:53
    Sta ce sada doticni da radi? Naravno da vec smislja koga i gde ce da smakne. Svi vec poznati policiji,svi sa dosijeom i svi na slobodi. Jos pucnjave u najavi. Policija osudjuje cin i najavljuje ostru borbu. Ovo je lakrdija od drzave,policije i pravosudja. Dok narod ne uzme motke u ruke ovo se nece dovesti u red. Ustani Srbijo!
  • Ivan

    03.09.2021 10:51
    Narod je tako izabrao...zato, samo ćutite, kuckajte po internetu i kukajte. Akcija je potrebna. U Beogradu kreće u subotu 11.09. Pokrenimo se svi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika