Troje biciklista učestvovalo u dva sudara u Novom Sadu

Tokom jučerašnjeg dana u udesima u Novom Sadu povređeni su jedan pešak i jedan biciklista.
Troje biciklista učestvovalo u dva sudara u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Oko 9h sudarili su se biciklista i pešak u Kraljevića Marka kod broja 12. 
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je pešak (43) zadobio povrede koje su zahtevale da bude prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
 
U sudaru dvojice biciklista povređen je muškarac (41). Povređeni muškarac je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Do udesa je došlo na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Danila Kiša. 

Teme

udesi
  • Bojan

    21.10.2021 10:14
    @Dudarim II

    Kad ti je normalno divljanje po Mišeluku a smetaju ti biciklisti na biciklističkim stazama. Stvarno ima hijena od ljudi.
  • Frida

    21.10.2021 06:51
    Обсервер
    O, daaaaa, ja sam ih videla često, samo kontrolišu svetla i naplaćuju kazne. Sumanute vožnje dostavljača i junoša ignorišu.
  • Dudarim II

    20.10.2021 20:28
    Za sve bicikliste
    Ista pravila koja važe za kola/bicikliste pešake na putu važe i na biciklističkoj stazi, znači na raskrsnicama STAJETE da propustite pešake, a sad ako vam neki izadje na sred staze na bulevaru u visini npr dutchmana, ‘ebiga ima više od 150m do pešačkog i sme tu da pređe… realno, biciklisti se ponašaju kao da imaju prednost i u odnosu na kola i na pešake… e pa cvrc…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika