Petoro povređeno u sudarima na novosadskim ulicama

U protekla 24 sata u Novom Sadu je povređeno pet osoba.
Petoro povređeno u sudarima na novosadskim ulicama
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su njihove ekipe intervenisale u tri udesa.
 
Prvi je bio u 11:25 časova na uglu Stražilovske i Bulevara cara Lazara na autobuskom stajalištu. U ovoj nezgodi su povređene dve žene stare 51 i 56 godina koje su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezene u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć je reagovala u 18:30 časova na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja kada je došlo do udesa bicikla i automobila. Povređen je muškarac star 39 godina kojem je nakon zbrinjavanja na licu mesta dobio uput da je javi lekaru u slučaju potrebe.
 
Treći udes je bio na autoputu u pravcu Beograda kod Kovilja u 19:04 časova. U sudaru dva automobila su povređeni muškarci 31 i 48 godina, koji su nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina. 

Teme

udes
  • Alert

    26.10.2021 11:01
    Samo bahato
    Nema dana bez povredjenih u saobracaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika