Pijani vozači u Novom Sadu i Baču, u udesima proteklog vikenda dvoje poginulo

Dve osobe su poginule, četvoro je teško, a osmoro lakše povređeno u ukupno 32 nesreće i nezgode na području Južnobačkog okruga proteklog vikenda.
Pijani vozači u Novom Sadu i Baču, u udesima proteklog vikenda dvoje poginulo
Foto: 021.rs
Kako navode u MUP-u, u tom intervalu je na području Novog Sada bila 21 saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba poginula, jedna je teško povređena, a sedmoro je zadobilo lakše telesne povrede.
 
Novosadska policija je i proteklog vikenda kontrolisala saobraćaj i evidentirala 484 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Iz saobraćaja je isključeno 68 vozača i 13 vozila, a zadržano je 15 vozača, od kojih 14 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog ponavljanja prekršaja.
 
Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, trojica vozača se terete i za nasilničku vožnju jer su, u Baču i Novom Sadu, vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Banderaš

    08.11.2021 16:15
    Korucija/Bahatost/Neznanje
    Strateski cilj Svajcarske drzave je nula mrtvih na godisnjem nivou i veoma dobrim,efikasnim merama tuzilastva,policije,skola,obrazovanja,invalidskog osiguranja su na najboljem putu da dodju do postavljenog cilja.Izracunali su koliko milijardi gube prilikom udesa,povreda,bolovanja,invalidskih penzija,rada policije,hitne pomoci i da sa manjim brojem udesa mogu sa manje zaposlenih da ostvaruju vece ciljeve.
    Mi u srbiji imamo 2 mrtva u Novom Sadu za 1 vikend+1 mrvu zenu u Leskovcu,to su 3 mrtva,vise povredjenih i ogromna materijalna steta zbog cega se niko ne uzbudjuje Vulin se cereka po pinku sa voditeljkom i lupa gluposti,sekretariat za bezbednost se hvali da ima odlicnu saradnju sa politicarima!!! ali se isto ne oglasavaju,saobracajni fakultet,sudovi,tuzioci svima sve smesno a sledeci koji mogu stradati u narednim saobracajnim nesrecama moze biti neko od nas,ne znam koliko su citaoci svesni koliko mrtvih imamo na godisnjem nivou pored toliko pijanih,drogiranih,bahatih,bezobraznih i drzavne nezainteresovanosti za katastrofalnu situaciju na srpskim putevima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika