Određen pritvor dileru uhapšenom prilikom zaplene 30 kilograma narkotika

Viši sud u Novom Sadu odredio je danas pritvor M.I. (38), uhapšenom pre dva dana, kada je zaplenjeno 30 kilograma narkotika.

Zaplenjene su i digitalne vage za precizno merenje, kao i znatna suma novca u domaćoj i stranoj valuti, za koju se sumnja da potiče od trgovine drogom.

Pritvor mu je određen na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, zbog opasnosti da u kratkom roku ne ponovi krivično delo.
Kako je saopšteno iz novosadskog tužilaštva, na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina.
 
Novosadska policija je ranije saopštila da je, pretresima dve lokacije na kojima uhapšeni boravi, policija pronašla oko 30 kilograma marihuane, 1,7 kilograma amfetamina, kokain, "ekstazi" i ulje kanabisa.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju tužilaštva.
 

Teme

droga
  • Joj

    26.02.2022 08:53
    A jaoj
    Biće nestašice....
  • Ns

    25.02.2022 19:23
    Cccc
    Zasto pritvor?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika