FOTO: Novosađanin uhapšen zbog 27 kilograma marihuane i 86 grama hašiša

Novosadska policija zaplenila je 27 kilograma marihuane i, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili dvadesetdevetogodišnjeg S. Đ.
On je uhapšen zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom stana, u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla i 89 grama MDMA, 86 grama hašiša, oko tri grama kokaina, dve digitalne vage i znatnu svotu novca, u domaćoj i stranoj valuti.
Za novac se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 

Teme

droga
  • Au

    15.05.2022 21:24
    To je organska hrana sa Jovanjice.
    Pitajte Vucica I Vulina.
    Oni ne lazu,čisti su.
  • Vesna

    15.05.2022 17:22
    Neki fini svet zivi u Novom Sadu.
    Nikad nebezbedniji grad.
  • Pravnik

    14.05.2022 01:27
    Evropa i Srbija
    Švajcarska i Holandija su donele propise koji dopuštaju pokretanje pilot programa u kojima se kanabis može legalno proizvoditi, uvoziti i distribuirati, Luksemburg planira da postane prva evropska država koja će legalizovati proizvodnju i potrošnju kanabisa, dok se za marihuanu u Srbiji dobija do 12 godina zatvora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika