Održano prvo ročište osumnjičenom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica

Pripremno ročište P. K. (21) iz Novog Sada za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula učiteljica Tijana Bilić (36) održano je u Višem sudu u Novom Sadu.
Održano prvo ročište osumnjičenom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica
Foto: 021.rs

Optuženi se tereti za kršenje više zakonskih normi, između ostalog i da je vožnjom pod uticajem droga ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt oštećene, piše Dnevnik

On se od hapšenja nalazi u pritvoru koji mu je poslednji put produžen do 3. juna. 

Podsetimo, nesreća u kojoj je poginula učiteljica dogodila se u novembru prošle godine na Zrenjaninskom putu Optuženi se tereti za kršenje više zakonskih normi, između ostalog i da je vožnjom pod uticajem droga ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt oštećene. 
 
Nesreća se dogodila u blizini skretanja za Kać, kada je na vozilo u kojem je bila učiteljica direktno naleteo P. K. koji je, kako se sumnja, za volanom mercedesa bio pod uticajem narkotika.
 
P. K. je, prema nezvaničnim informacijama, vozio automobil somborskih registarskih oznaka kojem je istekla registracija, s probnom dozvolom, a analiza krvi uzete odmah nakon nesreće pokazala je da je bio pod uticajem kokaina i THC-a.

Glavni pretres zakazan je za 7. jul. 

  • Lala

    20.05.2022 12:46
    Strašno
    Sad će tu Tata " zaleči" i proći će isto ko i sin ružičastog tate,a omiljene učiteljice nikad više
  • Ja

    20.05.2022 12:18
    Zašto nema ime i prezime, već samo inicijali? Da svi znaju ko je i čiji je?
  • Армаггедон

    20.05.2022 11:07
    Олош уби жену,добиће 3-4 године изаћи ће после 2. А јадне жене нема.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika